Anlık Bildirim

Gigabyte'dan pasif soğutmalı GeForce 8400GS

Nvidia'nın giriş seviyesinde alınabilecek en uygun fiyatlı ve DirectX 10 destekli ekran kartı olan GeForce 8400GS alternatifleri piyasada yaygınlaşmaya devam ediyor. Gigabyte da pasif soğutmaya sahip GeForce 8400GS modelini duyurdu.
Gigabyte'ın GeForce 8400GS üzerinde kullandığı pasif soğutma çözümü en azından görünüş olarak rakip firmaların benzer çözümlerinden ayrılıyor. 450MHz gpu ve 800MHz bellek hızı olan ekran kartı üzerinde 256MB GDDR2 bellek kullanılmış. Tabi GeForce 8400GS modellerinde bellek veri yolunun 64-bit olduğunu da unutmamak gerek. Gigabyte'ın GeForce 8400GS temelli yeni ekran kartı olan GV-NX84G256H modeli ile ayrıca Nvidia'nın TurboCache teknolojisi de destekleniyor. Bu sayede sistem belleğini devreye sokarak ekran kartının toplam belleğini 512MB'a kadar çıkarabilmek te mümkün. Kartın bağlantı alternatiflerine baktığımızda ise, DVI, VGA ve HDTV destekli TV-Out çıkışları olduğunu görüyoruz.
Gigabyte'ın yeni ekran kartının yurt dışı satış fiyatı yaklaşık 70$ seviyesinde. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim