Anlık Bildirim

Hediye RTX 3070’in görseli kafa karıştırdı

Nvidia’nın resmi Twitter hesabından paylaşılan gönderide yer alan görsel kullanıcıları ümitlendirse de gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Firma 12-pin güç konnektöründe kararlı görünüyor.

Hediye RTX 3070’in görseli kafa karıştırdı Tam Boyutta Gör

Yeşil ekip RTX Ampere ile birlikte yıllardır alışılagelinen 8 ya da 6-pinlik PCIe güç konnektörlerini terk ederek kendi standartı olarak tanımlayabileceğimiz 12-pinlik konnektöre geçiş yaptı.

8-pin güç konnektörlü RTX 3070 FE görseli

Buna karşın Nvidia’nın Twitter hesabından tatil dönemi için düzenlenen RTX 3070 hediyesi duyurusnda yer alan RTX 3070 Founders Edition’ın 1 adet 8-pin güç konnektörü taşıması dikkatli donanımseverlerin gözünden kaçmadı.

 

Kısa bir süre de olsa GPU devinin kararından vazgeçmiş olabileceği düşüncesiyle donanım dünyasını sevindiren görsel Nvidia’nın açıklamasıyla son buldu.

Firmanın cevabına göre Twitter gönderisinde yer alan görsel yalnızca bir konsept renderı. Dolayısıyla 6/8-pin güç girişi için özelleşmiş tasarım kartlara incelemeye devam etmek gerekiyor.

Kaynakça https://www.guru3d.com/news-story/nvidia-8-pin-pcie-connector-on-contest-photo-was-a-concept-render.html https://twitter.com/NVIDIAGeForce/status/1330949679727702020 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim