Anlık Bildirim

Hem Joystick, Hem de Mouse

Türkiye'de daha satılmayan ama internet üzerinden siparişle edinilebilen ve özellikle FPS oyunlarında önemli ölçüde yükünüzü azaltan, oyunda manevra ve ateş etme kabiliyetini yüksek derecede arttıran bir donanım. Bu yeni donanımın ismi Rotokiller.

Good Work Systems'in yarattığı bir ekip tarafından geliştirilen bu mouse büyük bir yuvarlak platformu andırıyor. Üstüne yerleştirilmiş olan tuşlar, masaüstünüzde kaymasını engelleyen plastik püsküller ve tamamiyle yuvarlak tasarımı, bu ürünü bildiğimiz mouselardan tamamiyle ayırıyor. Good Work Systems hakkında biraz bilgi vermek gerekirse; Sistem çizimleri olarak çalışma stilerini bir süre önce değiştirdiler ve kavramsal psikoloji, askeri donanımlar, fizyoloji bilgisayar donanımları, sanat ve bir takım bilgisayar donanımları üzerine ürünler çıkartan bir firma oldular. Good Work Systems şirketinin en son geliştirdiği ürün ise kahramnımız RTR-720, bir eksen etrafında dönebilen GripTM oyun fare.

Kod adı RTR-720 adı verilen bu mouse, Quake III ve modlarında, Half-Life modlarında (CS), Unreal Tournament ve modlarında, Diablo II ve Diablo II: Lords of Destruction oyunlarında düzgün bir şekilde çalışmakta. Ürün ilginizi çekti ise aşağıdaki adresten daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Güncelleme: Bu ilginç aletin ilk incelemesi geldi. İncelemye gitmek için link'e tıklayabilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim