Anlık Bildirim

Hyundai, hot hatch görünümlü yeni modeli i30 N Line'ı duyurdu

Koreli üreticinin tanıttığı Hyundai i30 N Line'da bir benzinli ve bir dizel motor bulunuyor. Kendisini performans odaklı bir model gibi gösteren güncellemelere sahip araç yaz sonunda satışa çıkacak.

hyundai i30n line Tam Boyutta Gör
 

Performans tutkunlarına yönelik otomobiller geliştirmek için N birimini görevlendiren Hyundai, buradaki ürün gamını i30 N ve Veloster N ile genişlettikten sonra şimdi de yeni i30 N Line modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Hyundai i30 N Line, yaz sonu itibariyle Türkiye ve Avrupa pazarında satışa sunulacak.

Hyundai i30 N Line, N rozeti taşımasına ve onu performans odaklı bir otomobilmiş gibi gösteren donanımsal güncellemeler barındırmasına rağmen bu konuda bekleneni vermiyor. Daha çok görselliği ve sürüş deneyimini arttırmaya yönelik bir paket misali karşımıza çıkan i30 N Line, kaputun altında 140 beygirlik 1.4 litre benzinli ve 136 beygirlik 1.6 litre dizel motor seçeneği sunuyor.

i30 N Line ile gelen yenilikler 

i30 N Line’ı resmi internet sitesi üzerinden tüm dünyaya duyuran Koreli üretici, sürüş deneyimini arttırmak için fren ve süspansiyon sisteminde yapılan iyileştirmelerin otomobile ekstra heyecan kattığını söylüyor. Standart modeli daha spor bir görünüme kavuşturan i30 N Line’da görsel açıdan yenilenen ön ve arka tamponlarla birlikte i30 modelinde ilk kez sunulan gümüş renkli 18 inçlik alaşım jantlar yer alıyor. Arkadaki çift egzoz çıkışı ve ön çamurluklardaki özel imza da spor görünümü destekliyor.

Hyundai i30 N Line’ın kabini de dış tasarımdan aşağı kalmıyor. N imzalı süet spor koltukların daha iyi yanal destek sağladığı otomobilde delikli deri materyal ile kaplanmış spor direksiyon bulunuyor. N imzalı vites topuzu ve N metal pedallar da yine standart özellikler arasında yer alıyor.

Hyundai i30 N Line’ın eksik parçalarından biri olan fiyat bilgisinin önümüzdeki haftalarda netleşmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13292 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hyundai i30n, hyundai i30n line
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim