Anlık Bildirim

I-O Data 21.5-inç boyuta sahip dokunmatik ekran modelini duyurdu

Daha çok ürettiği veri depolama çözümleri ile tanınan firmalardan olan I-O Data, yeni geliştirdiği dokunmatik LCD ekran modelini duyurdu.
I-O Data tarafından tanıtılan ve MF223FBR ismine sahip olan model, Windows 8 işletim sistemine sahip bilgisayar sistemleri için özel olarak geliştirilmiş durumda. Windows 8 ile beraber gelen yeni Metro ara yüzü için üzerinde 21.5-inç darbelere karşı dayanıklı çoklu dokunmatik ekran yer alan cihaz, ayrıca teknik olarak 1920x1080P FullHD çözünürlüğe, TN panel ile yatayda 170°, dikeyde 160° görüş açısına, 2W dahili stereo hoparlöre, 5ms tepki süresine, 1000:1 statik kontrast oranına ve 220 cd/m2 parlaklık değerine sahip. 
 
I-O Data 21.5-inç boyuta sahip dokunmatik ekran modelini duyurdu
Dokunmatik kontrol işlemlerinin daha rahat yapılmasına imkan sağlaması amacıyla açısı ayarlanabilir ayak yapısı ile beraber gelen I-O Data ekran modeli, DVI, USB2.1, D-Sub ve HDMI bağlantı yuvaları ile 516x132x384mm boyutlara ve 4.7kg ağırlık değerleri ile geliyor.
Oldukça şık bir yapıya sahip olan I-O Data MF223FBR dokunmatik LCD ekran modeli, Nisan ayı sonunda piyasaya çıkıyor. Ürünün resmi satış fiyatı henüz belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim