Anlık Bildirim

iOS 10′un hızlı yükselişi sürüyor: İki hafta içerisinde iOS 9′u geride bıraktı

Henüz iki hafta önce yayınlanmasına rağmen beklentilerin üzerinde bir ilgi gören Apple’ın yeni nesil işletim sistemi iOS 10, açıklanan son kullanım oranlarına göre iOS 9'u geride bırakmayı başardı.
Apple’ın iPhone 7 ve iPhone Plus'ı tanıttığı etkinliğinde görücüye çıkarılan iOS 10'un güncel kullanım oranları açıklandı. Buna göre adaptasyon sürecini oldukça hızlı şekilde geride bırakan mobil işletim sistemi, yayınlandığı günden itibaren artan ivmeli bir yükseliş grafiği çiziyor.
Mixpanel’in verilerine göre 30 Eylül itibariyle tüm cihazların yüzde 51.98'lik bölümüne kurulmuş olan iOS 10, yaklaşık iki hafta içerisinde şu an yüzde 44.49 dilime sahip iOS 9'u geride bırakmayı başardı. İndirmeye sunulduğu ilk günün ardından yüzde 14.5, ilk hafta sonunda ise yüzde 34 kullanım oranına ulaşan iOS 10 ufak çaplı ancak kullanışlı özellikleriyle dikkat çekiyor.
Diğer taraftan Siri’nin geliştiricilere açılmasıyla birlikte daha da popüler hale gelen iOS 10 sürümü iPhone 5 veya daha yeni bir iPhone modeli, tüm iPad Air ve iPad Pro modelleri, 4. nesil iPad, iPad mini 2 ve daha yeni modeller ve 6. nesil iPod touch ile uyumlu olarak çalışıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3390 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iphone 7 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim