Anlık Bildirim

iOS 7 logoları ortaya çıkmaya başladı

Apple'ın yeni bir görünüm kazandıracağına kesin gözüyle bakılan iOS 7 işletim sisteminin tanıtılacağı WWDC 2013 hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, sürümün yeni logoları da ortaya çıkmaya başladı.

San Fransisco Moscone West binasında düzenlenecek olan etkinlik için hazırlanan görsel iOS 7 logosunun neye benzeyeceğini gözler önüne seriyor. 

Görselde 7 rakamının henüz yerleştirildiği görülüyor. Önceki rakamların aksine 7 rakamı oldukça ince ve minimalist bir tasarımı yansıtıyor. Ayrıca renkli bir yapıya kavuştuğu da dikkat çekiyor. WWDC logosunda yer alan renk ve tasarımın iOS 7'deki ikonlara hayat vereceği tahmin ediliyor.

Scott Forstall ve Steve Jobs, iOS ikon ve animasyonlarının gerçeğe yakın olmasını istemiş ve yıllarca bu gelenek olarak kalmıştı. Skeuomorphic olarak adlandırılan bu anlayış, Jonathan Ive tarafından kabul görmemişti. Ancak Jobs'un ölümü, Forstall'ın ayrılışı ve nihayet Ive'ın iOS tasarım ekibinin başına geçmesi bu anlayışın sonunun geldiği yorumlarının yapılmasına neden oluyor. Pazartesi günü iOS 7 işletim sisteminin bu anlayıştan ne kadar uzaklaştığını görmüş olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3409 kez okundu.
40 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim