Anlık Bildirim

iOS uyumlu Infuse Pro, yayınlanan güncellemesiyle Chrome Cast desteğine kavuştu

iPhone ve iPad için FireCore tarafından geliştirilen popüler video uygulaması Infuse Pro, yayınlanan 3.2 güncellemesiyle Chrome Cast desteğine kavuştu.
14 farklı video formatı (MKV, MP4, AVI, WMV, M4V, MOV, FLV, OGM, OGV, ASF, 3GP, DVR-MS, WebM, WTV) ve altyazı (SRT, SSA, DVDSub, PGSSub, XSUB, Timed Text, VobSub, DVB) desteğiyle öne çıkan video uygulaması Infuse Pro, akıcı bir şekilde 1080P videoların altından kalkabiliyor. Ayrıca Dolby Digital Plus (AC3 ve E-AC3) ses desteğine de sahip olan uygulama, kullanıcı dostu ara yüzü ile esnek bir deneyim sunuyor ve içerisinde birçok kontrol seçeneği barındırıyor. Yayınlanan 3.2 sürümüyle beta olarak Google Chrome Cast desteğine kavuşan uygulama, böylece Chrome Cast'in bağlı olduğu televizyonlara hızlı bir şekilde görüntü aktarımı yapabiliyor. Son sürüm aynı zamanda FTP/SFTP kaynaklarından aktarım, web adreslerinden direkt indirme, SSA/ASS altyazı desteği ve birçok hata düzeltimi de getiriyor.
20,99 TL fiyat etiketiyle satın alınabilen Infuse Pro video uygulamasına buradan ya da Apple App Store üzerinden ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim