Anlık Bildirim

iPhone 5S'ye ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızdırıldı

iPhone 5S'ye ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızdırıldı

Steve Wozniak geçtiğimiz günlerde bir Alman dergisine verdiği röportajda, Apple'ın akıllı telefon rekabetinde geriye düştüğünü söylemişti. Tabi bu tartışmalı bir ifade olmakla birlikte Android dünyasının hem cihazların donanım özellikleri hem de uygulama ekosisteminin gelişimi açısından yükseliş içerisinde olduğu ve rekabet çıtasını yükselltiği aşikar. Artan rekabete karşı iPhone 5 ile birlikte radikal değişikliklere giden Apple, Haziran-Temmuz döneminde lanse edilmesi beklenen iPhone 5S ile daha fazla  sayıda yenilik sunabilir.
iPhone 5S'nin henüz ne gibi yenilikler sunacağı bilinmemekle birlikte Foxconn'un üretim bantlarında çekildiği ve iPhone 5S'ye ait olduğu iddia edilen bazı fotoğraflar yayınlandı. Ortaya çıkan görüntülere bakılırsa, iPhone 5S tasarım olarak iPhone 5'den pek te farklı olmayacak gibi. Farklı bazı iddialar olsa bile Apple muhtemelen iPhone 5S ile şu anki ekran boyutunu koruyacak zira sektörel kaynaklar, şirketin arka arkaya çıkan iki farklı modelde farklı iki ekran boyutuna geçiş yapacağını kuvvetli bir ihtimal olarak görmüyorlar. Diğer taraftan iPhone 6 için 5-inç ekran prototiplerinin test edildiği de konuşulmuyor değil tabi ki.
Genel kanıya göre iPhone 5S, şu anki cihaz ile aynı tasarım çizgisinde, geliştirilmiş donanım ve yazılım özellikleri ile sunulacak. Yeni bir işlemci, yeni bir kamera, arttırılan pil ömrü ve önemli güncellemeler almış işletim sistemi, iPhone 5S'nin en büyük sürprizleri olabilir. Ortaya çıkan fotoğrafların iPhone 5S'ye ait olup olmadığı henüz bilinmese de, Haziran-Temmuz aylarında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 5S için Apple'ın artık son detaylar üzerinde çalıştığı ve hacimli üretimin yakın gelecekte başlayacağı düşünülüyor.

Kaynak:
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2689 kez okundu.
64 kişi, toplam 68 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim