Anlık Bildirim

iPhone HD'den önce Çin yapımı klonu geldi

Apple yöneticilerinden biri tarafından, iPhone 3G kılıfı içerisinde bir barda unutulmuş halde bulunan iPhone HD (iPhone 4G) prototipi, teknoloji dünyasını uzun süre meşgul etmiş hatta Apple'ın şikayet etmesi üzerine prototipi bulan ve kapsamlı bir haberini yapan editörün evine polis baskın yapmıştı. İşte tüm bu gelişmeler ışığında iPhone HD merakla beklenedursun, Çinlilerin yaptığı klon pazara sunuluyor.

Popüler cihazları kopyalama konusunda adeta rakip tanımayan Çin merkezli üreticilerin son hedefi, iPhone HD daha doğrusu iPhon HD'nin kaybolan prototipi oldu. Köşeli çizgileri ve merkezi "home" butonuyla iPhone HD prototipini hatırlatan telefon, yapısal anlamda biraz daha kalın bir kasaya sahip. Özel bir ara birimle iPhone OS harici özelleştirilmiş bir yazılıma sahip olan telefon, çift SIM kart desteği de sunuyor.

Detaylı özellikleri hakkında henüz çok fazla bilgi bulunmayan MTK çipsetli telefonda 2 megapiksel çözünürlüğünde entegre internet kamerası ve entegre TV alıcısına yer veriliyor. 3.2-inç büyüklüğünde ve 240 x 400 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan telefonla birlikte stylus da veriliyor. Özellikle Çift SIM kart desteği ve iPhone HD tasarımıyla öne çıkan telefonun, gelişmekte olan ülkelerde ilgi görmesi beklenebilir.

iPhone HD'den önce Çin yapımı klonu geldi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19056 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim