Anlık Bildirim

Inno3D su soğutmalı GeForce GTX 580 modelini gösterdi

Ekran kartı üreticisi Inno3D, su soğutmalı GeForce GTX 580 modelini gösterdi. iChill Black serisi altında hazırlanan yeni model, su soğutmalı benzer kartlardan farklı olarak komple bir çözüm sunuyor. Sadece blokla gelmek yerine su soğutma sisteminin temel bileşenlerine sahip olan ekran kartını kutusundan çıkarttığınız gibi su soğutmalı kullanabiliyorsunuz.

CoolIT firmasının Omni A.L.C soğutma sistemine sahip olan ekran kartında, GF110 GPU'su ile birlikte güç modülleri ve bellek yongalarının da soğutucu kapsamında yer aldığını görüyoruz. Blok ile birlikte entegre pompa ve radyatöre sahip olan su soğutma sistemi sayesinde kartın özellikle hız aşırtma konusunda iddialı olması bekleniyor.

384-bit bellek veri yolu desteğine, 1.5GB GDDR5 bellek kapasitesine ve 512x paralel işlem birimine sahip olan ekran kartı için saat hızları henüz açıklanmış olmasa da kullanılan soğutucu dikkate alındığında fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak sunulması beklenebilir. 3DVision Surround, CUDA ve PhysX gibi teknolojilere destek sunan yeni modelin ay sonuna doğru satışa sunulması beklenirken fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Inno3D su soğutmalı GeForce GTX 580 modelini gösterdi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13994 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
overclock
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim