Anlık Bildirim

Inno3D Tornado GeForceFX 5200 ve 5600 resimleri

Inno3D Tornado ülkemizde özellikle GeForce 4 MX serisi ile tanınıyor. Genelde ülkemizde uygun fiyatlı ürünleri satılan markanın bu kartlarının en önemli özelliği düşük fiyatlarına rağmen belirli bir kalitenin üzerinde olmaları.

Yurtdışında da gittikçe artan tanınırlığa sahip olan firma şimdi de diğer pek çok Nvidia partneri gibi GeForce Fx ürünlerini tanıttı.

Biz de GeForce FX 5200 ve 5600'lerin  resimleri ile bazı bilgileri sayfamıza taşıdık.


Resimlerde de görüldüğü gibi FX 5200'de Nvidia'nın referans tasarımı gibi pasif soğutma kullanılmış. 5600 ise aktif soğutmaya sahip. Her iki kartın da 64MB ve 128MB DDR versiyonları mevcut.

Kartların en dikkat çekici özelliği belki de beraberinde gelen yazılımlar daha doğrusu biri: 3D Mark 03 ! Inno 3D'nin, Nvidia'nın son zamanlarda pek iyi geçinemediği Futuremark'ın yazılımını pakete dahil etmesi oldukça ilginç olmuş.Bunun haricinde kişisel favorim Intervideo WinDVD 4 oynatıcı, WinDVD Creator, Comanche 4 ve Delta Force-Black Hawk Down; Ghost Recon; Red Faction; Vietcong ile Serious Sam--The Second Encounter'ın demolarını içeren bir CD yer alıyor. Bu yazılım paketi Ultra'lar dahil FX'lerin hepsinde standart.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim