Anlık Bildirim

ITOPYA.COM Web Sitesi Yenilendi! Yeni Özelliklere Göz Atıyoruz.

Herkesin beğenerek gaming ve teknoloji alışverişi yaptığı ITOPYA.COM 5 yılın ardından yenilendi. İlk açıldığı zaman Türkiye’deki kullanıcılara daha önce yaşamadıkları bir deneyim kazandırıyor.

Herkesin beğenerek gaming ve teknoloji alışverişi yaptığı ITOPYA.COM 5 yılın ardından yenilendi. İlk açıldığı zaman Türkiye’deki kullanıcılara daha önce yaşamadıkları bir deneyim kazandıran ITOPYA.COM, yaşattığı “ilk”leri ve başarılarının ardından v2.0 olarak adlandırdığı yeni projesine geçiş yaptı!

Geçtiğimiz seneyi yeni depo ve yeni mağaza hamleleriyle geçiren ITOPYA.COM bu yıl da bir sürprize imza atarak 5 yıllık web sitesini altyapısı da dahil olmak üzere tamamen yeniledi. Önümüzdeki yıl ilk İstanbul dışı mağazasını açacak ITOPYA.COM büyümesini birçok inovatif hareketle beraber gerçekleştiriyor. Web sitelerini yenilemeleri de bu inovasyonların son halkası olarak göze çarpıyor.

ITOPYA.COM neden yenilenme ihtiyacı duydu?

Baktığımız zaman çağa ayak uyduran özelliklere ve global pazarda rakipsiz olmasına rağmen kullanıcıları şaşırtacak, muhteşem bir deneyim yaşatacak hamleleri yapabilmek adına yazılım ekibi ile beraber uzun zamandır hazırlığını yaptığı yeni web sitesine geçiş ihtiyacı hissetti. Birazdan ayrıntılı olarak değineceğimiz özelliklerinin yanı sıra henüz son kullanıcıya gösterilmemiş birçok teknolojik özelliğe de sahip olacak yeni web sitesi ile mükemmel bir deneyim vadediyor.

Yeni ITOPYA.COM tasarımsal özellikleri

Eski web sitelerindeki tasarım çizgisine ve renk paletine sadık kalarak ufak dokunuşlarla önyüz tasarımları tamamen yenilendi.

Ana sayfadan başlayacak olursak, soldaki menünün orijinaline sadık şekilde yenilendiği hemen gözümüze çarpıyor. Daha şık butonlar ve ikonlarla tasarlanan menü gerçekten de ITOPYA.COM ile özdeşleşti! Dörtlü banner kurulumuna sahip sitede ITOPYA.COM kampanyalarını büyük olan kısımdan, marka kampanyalarını ise sağdaki ortanca banner alanından takip edebiliyorsunuz. Ana sayfa ürünleri de oldukça dinamik şekilde hazırlanmış. Neredeyse her gün farklı ürünler ve farklı başlıklar görebiliyoruz. Eğer tümünü gör butonuna basarsak da o başlığın sayfasına geçiş yapabiliyoruz.

ITOPYA.COM Web Sitesi Yenilendi! Yeni Özelliklere Göz Atıyoruz. Tam Boyutta Gör

 

Sitenin üst kısmında standart arama çubuğunun altına konumlandırılmış hızlı erişim butonlarıyla hazır sistemlere, kendin topla sayfasına, mağaza adreslerine, ITOPYA.COM hakkında bilgilere ve güncel kampanya sayfasına ulaşabiliyorsunuz.

 

ITOPYA.COM Web Sitesi Yenilendi! Yeni Özelliklere Göz Atıyoruz. Tam Boyutta Gör

Hesap menüsü de yine yenilemeden nasibini alan sayfalardan bir tanesi. Siparişlerinizi, alışveriş listesini, şifre değişiklik işlemlerini, adres defterinizi, iptal ve iade taleplerinizi görüntülemeyi bu sayfa aracılığıyla gerçekleştirebiliyorsunuz. Alışveriş sepeti ise çok daha sade ve şık bir tasarım ile yenilenmiş. Özellikle sepetinize hazır sistem eklediğinizde “Ürün Detay” butonuna basarak sistemde seçtiğiniz parçaları görüntüleyebilmeniz şık bir dokunuş olarak karşımıza çıkıyor.

ITOPYA.COM Web Sitesi Yenilendi! Yeni Özelliklere Göz Atıyoruz. Tam Boyutta Gör

Tasarımda değineceğimiz son nokta ise ürün sayfaları. Burada yine orjinaline sadık kalınarak hazırlanmış bir kampanya bilgilendirme (sayaç) alanı görüyoruz. Ancak bunun dışında tasarım değişikliğinden en çok etkilenen bölümün de ürün sayfaları olduğunu söyleyebiliriz.

 

ITOPYA.COM Web Sitesi Yenilendi! Yeni Özelliklere Göz Atıyoruz. Tam Boyutta Gör

 

Mağaza stoklarını öğrenme ve taksit seçeneklerini görüntüleme metin bazlı butonlar ile sunulurken, ürünün bilgilerinden seçilmiş en önemli 5 özellik de yine üst kısımda listeleniyor. Buradaki en büyük yenilik ise karşılaştır ve listeye ekle butonları. Ancak bu 2 yeniliği sizlere aktarmam için birkaç paragraf daha sabretmek zorundasınız.

Son olarak tasarımın giriş yapma ve kayıt olma ekranlarında sadeleştirildiğini, kendin topla bölümünün ise tamamen yenilendiğini belirterek tasarım kısmını bitirelim.

ITOPYA.COM’un yeni web sitesi hangi yenilikleri sunuyor?

Sunduğu en büyük yenilik stabilite! Web sitesi her zaman hızlı ve her zaman ulaşılabilir olarak karşımıza çıkıyor. En büyük teknoloji siteleriyle yarışacak kadar hızlı açılış süreleriyle ITOPYA.COM gerçekten harika bir performans sunuyor.

ITOPYA.COM’da eklenen yeni özelliklerden önce güncellenenlere göz atmak gerekirse; bunun en güzel örneği Kendin Topla bölümü olacaktır.

ITOPYA.COM Web Sitesi Yenilendi! Yeni Özelliklere Göz Atıyoruz. Tam Boyutta Gör

 

Görselde de görebileceğiniz üzere çok daha şık, çok daha anlaşılır ve çok daha iyi konfigürasyon özellikleriyle Kendin Topla şahane olmuş. Topladığınız sistemi eskisi gibi PDF olarak bilgisayarınıza indirebilir ve link oluşturarak paylaşabilirsiniz. Ancak burada eklenen üçüncü bir buton ITOPYA.COM’un en büyük yeniliklerinden birisine çıkıyor; alışveriş listeleri!

Birçok e-ticaret sitesinden aşina olduğumuz alışveriş listesi hazırlama özelliği ITOPYA.COM’a da gelmiş. Ancak ITOPYA.COM’un alışveriş listesi alışılmışın dışında bir anlayış ve harika yazılımıyla beraber Hazır Sistem ile Topladığınız Sistemler olarak 2 ayrı başlık daha içeriyor.

Hazır sistemleri ister olduğu gibi isterseniz de kişiselleştirdiğiniz şekilde kayıt tarihi ile birlikte alışveriş listenizde tutabiliyorsunuz.

ITOPYA.COM Web Sitesi Yenilendi! Yeni Özelliklere Göz Atıyoruz. Tam Boyutta Gör

Ancak asıl güzel haber Topladığınız Sistemler menüsünde yer alıyor! Yukarıda da bahsettiğimiz Kendin Topla sayfasında topladığınız sistemleri alışveriş listenize farklı isimlerle kaydedebiliyor ve arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca yine hazır sistemleri kaydettiğinizdeki gibi eklenme tarihi de not olarak tutuluyor ve böylelikle daha kişisel bir alışveriş listesi deneyimi yaşıyorsunuz.

ITOPYA.COM Web Sitesi Yenilendi! Yeni Özelliklere Göz Atıyoruz. Tam Boyutta Gör

Kısa süre içerisinde iOS, Android ve AppGallery uygulamalarının da geleceğini öğrendiğimiz ITOPYA.COM, mobil uygulama erişime açıldıktan sonra bambaşka bir deneyim yaşatacak. ITOPYA.COM’daki yeni özelliklere ve tasarımındaki değişikliklere beraber göz attık. Tüm bunlar dışında daha dolu içeriklerle de karşımıza çıkan ITOPYA.COM web sitesini ziyaret etmek, incelemek ve fırsatlardan faydalanmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.itopya.com

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim