Anlık Bildirim

Küresel işten çıkarma dalgasına McDonald’s da katılıyor

Teknoloji ve perakende şirketlerinin ardından şimdi de fast food zinciri McDonald's, personel sayısında küçülmeye gideceğini duyurdu. Bazı departmanlarda evden çalışmaya geçildi.
Küresel işten çıkarma dalgasına McDonald’s da katılıyor Tam Boyutta Gör
Teknoloji ve perakende sektöründe işte çıkarma furyası hızla devam ederken şimdi de küresel fast food devi McDonald’s, işten çıkarmalara başlayacağını açıklandı. Şirketin ABD’deki ofislerinde işten çıkarmalar yapılacak. Kaç kişinin işten çıkarılacağı ise bilinmiyor. Bazı uluslararası personelinin de evden çalışmalarını istendi.

Geçen yıl kriptodaki kayıpların ardından sosyal medyada yüzleri güldüren bir akım başlamıştı. Bu akıma McDonald’s da katılmış, “Kripto para hesabı adminleri nasılsınız?” ifadelerini kullanmış ve kripto paralar için yeşil ışığı yakmıştı. Restoran zincirinin işten çıkarmalara hazırlanması ise “Kriptocuların bir kapısı daha kapanıyor mu?” sorularını akıllara getirdi.

McDonald’s’ta yaşanan işten çıkarma furyasının ardından akıllara geçen yılki esprili paylaşımlar geldi. Kripto paralardaki düşüşlerin ardından McDonald’s, yatırımcılara imalı bir paylaşımda bulunmuştu. 

El Salvador Başkanı Nayib Bukele, McDonald’s'ın kripto parayla ilgili tweetlerinin ardından McDonald’s logolu şapka ve tişört bulunan bir paylaşım yapmıştı. Ayrıca Bukele, daha sonra McDonald’staki işinden istifa edip Bitcoin hamburgercisi açmak için bir anket başlatmıştı. Binance ise McDonald’s‘ın sorusunu ağlayan yüzünü maske ile kapatmaya çalışan bir görsel ile yanıtladı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim