Anlık Bildirim

Mcdodo’dan Ramazan boyunca her gün bir DH üyesine hediye

Fiyat/performans odaklı ürünleriyle öne çıkan Mcdodo'nun Türkiye distribütörü DonanımHaber'e özel bir kampanya ve çekiliş başlattı.

Mcdodo’dan Ramazan boyunca her gün bir DH üyesine hediye Tam Boyutta Gör

Çinli aksesuar devi Mcdodo’nun Türkiye distribütörü yeni bir yarışma ve çekiliş başlattı. Yarışma kapsamında her gün ilk doğru yanıtı veren kişiye Mcdodo ürünü hediye edilecek. Çekiliş kapsamında ise 10 kişiye Mcdodo aksesuar seti hediye edilecek. İki etkinliğe de katılabilirsiniz.

Çekilişle 10 kişiye aksesuar seti

Çekilişe katılmak için şu an okuduğunuz bu içeriğin altına “Çekilişe katılmak istiyorum” yazmanız yeterli. Ramazan sonunda yapılacak çekilişle rastgele 10 kişiye hediye edilecek. Yorumunuzu buraya atmanız gerekiyor, Mcdodo konusuna değil.

Yarışmayla her gün 1 kişiye hediye

Forumdaki Mcdodo ana konusunda Mcdodo hesabı tarafından her gün 1 ürünün tanıtım fotoğrafı yorum olarak paylaşılacak. Ürün fotoğrafında rastgele ve harfleri karışık anlamlı bir kelime gizlenecek. Her gün resimdeki gizli kelimeyi ilk doğru bulan kişiye resimdeki ürün hediye edilecek. Tahmininizi Mcdodo ana konusuna yazabilirsiniz.

Ramazan sonuna kadar Mcdodo konusunda her gün gizli bir kelime paylaşılacak. Son yorumları takip edin. Her gün bir kişi ödül kazanacak.

Tahminde bulunmak için:

Mcdodo Ana Konusu

1 Mayıs’ta 1 TL’ye satın alma fırsatı

Yukarıdaki iki etkinliğe ek olarak 1 Mayıs 2021 tarihinde Mcdodo ana konusunda bazı Mcdodo ürünlerini 1 TL’ye satın alabileceğiniz indirim kodu dağıtılacak. İndirim kodları, 1 Mayıs tarihinde herhangi bir ürünün açıklama kısmında saklı olacak ve sınırlı sayıda olacak. İndirim kodları için Mcdodo ana konusundaki mesajları takip edip kodları hızlıca kullanmanız yeterli.

Mcdodo Ana Konusu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11326 kez okundu.
514 kişi, toplam 560 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kampanya, Hediye Fikirleri & Önerileri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim