Anlık Bildirim

Micron SATA-III destekli yeni SSD'lerini duyurdu

Micron SATA-III destekli yeni SSD'lerini duyurdu

Bellek üreticisi Micron, SATA-III (SATA 6Gbps) standardıyla uyumlu RealSSD C300 serisi yeni SSD sürücülerini duyurdu. Firma tarafından son kullanıcılar için hazırlanan en hızlı SSD çözümlerinden birisi olarak gösterilen C300 serisinde, 34nm üretim teknolojisiyle hazırlanan MLC (Multi Level Cell) NAND flash bellek yongaları kullanılıyor. SATA-III desteği ile öne çıkan yeni sürücü ailesinin 335MB/sn okuma ve 215MB/sn yazma hızlarına çıkabildiği ve performans noktasında kendi kategorisinin en iddialı çözümleri arasında yer aldığı belirtildi.

1.8-inç ve 2.5-inç olmak üzere iki farklı formda hazırlanan yeni sürücülerin 256GB'a kadar kapasite seçeneği ile pazara sunulacakları açıklandı. Örnekleme çalışmaları başlayan, hacimli üretime ise ilk çeyrekte giriş yapacağı belirtilen RealSSD C300 serisi için henüz telaffuz edilmiş herhangi bir fiyat bilgisi ise bulunmuyor.

SATA-III destekli yeni SSD'leri için bazı test sonuçları da açıklayan Micron, RealSSD C300 serisi NAND flash depolama çözümlerinin en yakın rakibinden %5 (SATA-II) ve %32 (SATA-III) daha hızlı olduğunu açıkladı.

Micron SATA-III destekli yeni SSD'lerini duyurdu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9860 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
micron, depolama ve ssd
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim