Anlık Bildirim

Microsoft Teams, ‘’Together Mode’’ yenileniyor

Microsoft, birden fazla kullanıcıyı sanal alana yerleştirmek için yapay zekayı kullanan ‘’Together Mode’’ özelinde daha küçük toplantıların yapılabilmesine olanak sağlamak için çalışıyor.

Microsoft Teams, ‘’Together Mode’’ yenileniyor

Geçen yıl pandeminin zirvesi sırasında hayatımıza giren Microsoft Teams Together Mode, herkesi standart olarak geniş bir alana koyan patchwork galeri tarzı yerine, bir oditoryum gibi ortak bir odada yer alıyormuş hissi veren yapay zeka odaklı bir takım toplantısı özelliğidir.

Bu özelliğin temel amacı, insanları ev ortamlarından ve özel arka planlarından uzaklaştırarak gerçek yüz yüze toplantıların hissini veren, yüz ifadelerinin ve beden dilinin daha belirgin anlaşılabileceği rahat ve kolay bir toplantı ortamı sunmaktır.

Microsoft Teams, ‘’Together Mode’’ yenilikleri

Together Mode, bir seferde en fazla 49 kişiyi destekleyebilir ve şu anda bu özellik kullanılırken en az beş kişi ile aktif olabilmektedir. Microsoft, bu özelliğin yalnızca iki kişi olarak bile kullanılabilmesi için çalışıyor.

Together Mode, daha az kişiyle toplantılar desteğini şu anda sadece geliştirici beta kapmasında sunmaktadır. Fakat, yakında bu özellik herkes için geçerli olacaktır. Bu beta programa erişmek istiyorsanız, profil resminizin yanındaki üç noktaya tıklayıp hakkında sekmesine girerek ‘’Developer Preview’’ seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Eğer bu seçenek siz de mevcut değil ise, hesabınızın türü ile alakalı olabilmektedir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim