Anlık Bildirim

Instagram’a ‘’Özel Hikayeler’’ özelliği geliyor

Instagram son zamanlarda sosyal medya platformunu güçlendirmek ve para kazanma tekniklerinden daha fazla yararlanmak için birçok yeni özellikle meşgul durumda. Bu özellikler, haberimizde…

Instagram’a ‘’Özel Hikayeler’’ özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

Instagram’ın son olarak geliştirmeye zaman harcadığı yeni özelliklerden bir tanesi de, Full Stack Android geliştiricisi olan Alessandro Paluzzi tarafından keşfedilen ‘’Özel Hikayeler’’ özelliğidir. Paluzzi’nin bulduğu bu yeni gelişme, Twitter’ın da yakında duyuracağı Super Follows özelliği gibi, ödeme bazlı içerik sunabilmek için geliştirilen bu düzenin yansıması gibi gözüküyor. Bu yeni özellik, Instagram kullanıcılarının, erişim için düzenli bir ücret ödeyen hayranlara ücretli içerikler sunulmasına olanak tanıyacak.

Yeni Instagram özelliği bize neler sunacak ?

Instagram, özel hikayeler özelliği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmamış olsa da, Paluzzi’nin keşfinin yayılması haberinin ardından, bu konu üzerinde çalıştıklarını yalanlamadılar. Instagram hala etkili bir lansman için hazırlanıyor gibi göründüğünden dolayı, herkese açık testler henüz başlamadı ve herhangi bir detay paylaşılmadı.

‘’Özel Hikayeler’’ özelliğinin sızdırılan ekran görüntüleri, bitmeye yakın bir geliştirme aşamasını işaret ediyor. Bu da bize yakın gelecekte platformda kullanıma sunulabileceği hakkında kesin fikirler verebiliyor.

Instagram’a ‘’Özel Hikayeler’’ özelliği geliyor

Ekran görüntülerinde yer aldığı üzere, bu ödeme bağlantılı gönderiler, normal hikayelerden farklı olarak belirgin mor bir renkle ifade edilecek. Ve henüz içerik oluşturucuya olan abone ücretlerini ödemediyseniz gönderiye erişmeye çalıştığınızda ‘’ Bu hikayeye yalnızca özel hikaye içeriğine ödeme sağlayan kullanıcılar tarafından erişime açıktır’’ şeklinde bir uyarı göreceksiniz. Doğal olarak bu özel gönderiler de ve hikayeler de, ücretli üyeler tarafından bile ekran görüntüsü alınamayacak.

Instagram’a ‘’Özel Hikayeler’’ özelliği geliyor

Özel hikayelerin yaratıcılarından, hikayelerini ‘’Öne Çıkanlar’’ olarak paylaşmalarını ve böylece hayranlarının her zaman bu ücretli ortaklığa katıldıklarında görecek bir şeyler bulabilmesi istenecek.

NFT Koleksiyonu

Alessandro Paluzzi’nin ayrıntıları netlik kazanmayan bir NFT koleksiyonu üzerinde de çalıştığı bilgisi sızdırıldı. Aslında Instagram, kullanıcılarının para karşılığında belirli sanal ürünleri satmasına izin vererek gelirleri artırmanın farklı yollarını deneyecek.

Instagram’a ‘’Özel Hikayeler’’ özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim