Anlık Bildirim

Microsoft tüm Windows 7 kullanıcılarına siyah ekran hatası için yama dağıtacak

Yazılım devi Microsoft Windows 7’ye desteğini kesmesinin ardından yaşanan duvar kağıdı sorunuyla ilgili yama yayınlayacağının müjdesini verdi.

Microsoft tüm Windows 7 kullanıcılarına siyah ekran hatası için yama dağıtacak Tam Boyutta Gör

Windows 7’nin destek süresinin sona ermesinin üzerinden kısa bir süre sonra anlaşılan duvar kağıdı sorunu kullanıcılar tarafından tepki çekti. Görünüşe göre Microsoft eleştirileri dikkate almış.

 

14 Ocak’ta ömrünü dolduran Windows 7 için yayınlanan son aylık kalite güncelleştirmesi düzgün çalışan duvar kağıdı özelliğini bozarak kullanıcıların moralinin bozulmasına neden oldu. Basit birkaç hamleyle etrafından dolaşılabilen sorun yine de can sıkıcı.

Tüm kullanıcılara düzeltme yolda

Microsoft yaptığı duyuruda geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız geçici çözümü paylaşırken, Windows 7 için ek güncelleştirmelere ücret ödeyen ödemeyen tüm kullanıcılara söz konusu sorunu çözecek düzeltmenin şubatın ortasında dağıtılacağına yer verdi.

Son olarak Windows 7’ye ek olarak Windows Server 2008 R2 SP1’i de kapsayan açıklama ayrıca firmanın ileride ortaya çıkabilecek kritik güvenlik açıklarında izleyeceği politikaya dair bir ipucu olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim