Anlık Bildirim

LG iki yeni tam kablosuz kulaklık duyurdu

LG TONE Free HBS-FN4 ve HBS-FN6 adlı yeni tam kablosuz kulaklıklar Meridian Audio tarafından geliştirilen teknolojiler ile en iyi ses kalitesine odaklanıyor.

LG iki yeni tam kablosuz kulaklık duyurdu Tam Boyutta Gör

Görüntüleme ve beyaz eşya sektöründe olduğu kadar ses sistemleri konusunda da önemli bir yere sahip olan LG, tam kablosuz kulaklık tanıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta iki yeni tam kablosuz kulaklık duyurdu.

LG TONE Free HBS-FN4 ve HBS-FN6

LG TONE Free HBS-FN4 ve HBS-FN6 tam kablosuz kulaklıklar Meridian Audio ses sistemleri firması ile birlikte geliştirildi. 2 katmanlı dinamik sürücüler barındıran modeller Meridian teknolojisi sayesinde hoparlör gibi gerçekçi ses verebiliyor.

Kulaklıklar 6 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Kılıf ise 12 saat daha ekstra şarj süresi sunuyor. 5 dakika hızlı şarj ile 1 saate kadar ek kullanım süresi elde edilebiliyor. Gürültü engelleme ise mikrofonlar ve dış tasarım ile gerçekleşiyor.

İki model arasındaki fark ise LG TONE Free HBS-FN6 kulaklık modelinin kılıfında ultra viyole temizleme özelliğinin olması. Kulaklıkları kılıfa koyduğunuzda UV ışınlar ile bakterilere karşı temizleniyor. LG TONE Free HBS-FN4 ve HBS-FN6 için henüz bir fiyat açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim