Anlık Bildirim

MSI yeni Athlon 64 anakartı K8T NEO'yu ilk olarak Türkiye'de satışa sunuyor !

Özellikle Türkiye pazarında hızla gelişen MSI, bir sürpriz yaparak yeni Athlon 64 anakartları K8T NEO'yu İstanbul'un iki yakasındaki iki olayla bayiilere, basına ve son kullanıcılara tanıtacak.

Bu toplantıların en önemli özelliği K8T NEO'nun dünyada satışa sunulacağı ilk etkinlik olması.

Avrupa yakasında Cevizlibağ’daki Vatan Bilgisayar ve Asya yakasında Kadıköy’deki Eksper Bilişim'de 18-19 Ekim'de düzenlenecek tanıtımlarda üstelik bir de sürpriz var: 1 Şanslı katılımcı çekilişle 600$ değerinde MSI K8T Neo + Athlon64 3200+ CPU + Soğutucu kitini kazanma şansına sahip olacak.

Diğer yeni nesi nesil MSI anakartlar gibi Corecell çipi taşıyan K8T NEO Soket 754 yapısında ve VIA® K8T800/VT8237 ikilisini kullanıyor chipset olarak. Modern bir anakarttan beklenen SATA, Gigabit LAN gibi özelliklerin yanısıra yeni Meta I/O ile Firewire ve SPDIF formatlarının her iki versiyonuda desteklenmiş: Optik/Koaksiyel SPDIF ve esas önemli olan 4pin/6pin Firewire bağlantıları.

Eğer sizde bu yeni anakartı (ve tabii ki Athlon 64'ü : ) görmek ve Athlon 64+MSI K8T NEO kitinden kazanma şansını yakalamak istiyorsanız saat 11:00-17:00 arası Cevizlibağ Vatan Bilgisayar ve Kadiköy Eksper Bilişim'e bir uğrayın.

Krokiler için aşağıdaki linke tıklayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim