Anlık Bildirim

Mükemmel sabit disk soğutucusu: HD-Silencer 2.0

Soğutucu dev alüminyum bir blok. Amacı sabit diskin ürettiği ısıyı üzerine transfer ederek pasif geniş yüzey alanı ile havaya iletmek. Bunun dışında etrafını çoğounlukla kalın metal ile kapattığınızdan diskinizden duyduğunuz gürültüde çok azalmakta. Kenarlarındaki titreşim emiciler ise sabit disklerde rastladığımız titreşim nedeniyle çıkan sesleri yok ediyor. Verdiği destek bundan önce çıkan modellerdeki gibi 5400 devir/dakika disklerle sınırlı değil aksine 10,000 devir dakika disklerin ısısını bile pasif olarak kaldırabiliyor.

Bir alman sitesinde yapılan testte sabit disklerinin sıcaklığını 13 C gibi inanılmaz bir şekilde indirmiş. Böyle sıcaklık düşüşleri genelde bozulana kadar kullandığımız masa üstü diskler için ekstra bir iki sene demek olabiliyor ki bu ürüne verdiğiniz paranın karşılığını alabileceksiniz demek. Yurt dışı fiyatı tavsiye edilen 48$ ama 35€ 'yada bulunabiliyor (40$ civarı). Bana kalırsa fiyatına göre ucuz bir ürün. Üzerinde dönen bir cisim olmadığından kullanımı yıllar olacak bir ürün.

Mükemmel sabit disk soğutucusu: HD-Silencer 2.0

Isı iletimini hdd'nin kenarlarına ve üstüne gelecek bir termal bant yardımı ile yaptığından ısı çekme kapasitesi diğer tüm hdd soğutucularına göre çok fazla. Birde alt, üst her tarafı (konnettörlerin olduğu dar kısım hariç) kapalı olduğundan ses yalıtımı çok güçlü. Sıfır sessiz bir pc için kesinlikle alınması gereken bir ürün. Aşağıda ürünün web sitesi ve almanca bir incelemenin linkleri mevcut ;

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim