Anlık Bildirim

Nanoleaf, daha kolay akıllı ev kontrolü için Thread Border yönlendirici desteği sunuyor

Nanoleaf, yeni akıllı ev protokolü desteğini artırmaya yardımcı olmak için Nanoleaf Shapes ve Elements teknolojilerinde Thread Border yönlendirici desteğini açtı.

Nanoleaf, daha kolay akıllı ev kontrolü sunuyor. Tam Boyutta Gör

Artık Nanoleaf’in en yeni panellerine entegre edilmiş Thread Border desteği ile, aydınlatma ürünleri hem Apple hem de Android cihazlar için ağ bağlantısı geçişiyle işlevsel şekilde kullanılabilecek. Wifi ile daha iyi kapsama alanı sağlayan bu yapı, düşük güç ile güvenilir bir şekilde çalışabilecek.

Thread, desteklenen aksesuarlar ile beraber otomatik olarak işlevsel bir ağ oluşturan yeni bir akıllı ev kontrolcüsü desteğidir. Thread, bir hub gibi internete bağlanmak için tek bir temas noktasına güvenmek yerine, çeşitli cihazlara eklenebilen bir Border Router özelliği kullanacak. Buna örnek olarak, Apple’ın HomePod mini ürünü söylenebilir.

Thread, yakında hizmetinizde

Sonuç olarak Thread bize, şu anda bluetooth veya Wifi tabanlı sunulan çözümlerden çok daha geniş kapsama alanına sahip bir komuta ve kontrol mekanizması sunacak. Nanoleaf, tarafından güncellemenin kullanıma hazır olmadığı konusunda bilgiler mevcut. Fakat, bu güncellemenin 19 Temmuz’dan itibaren kullanıma sunulacağı belirtiliyor.

Kaynakça https://appleinsider.com/articles/21/07/08/nanoleaf-rolls-out-thread-border-router-support-for-shapes-elements https://www.trustedreviews.com/news/nanoleaf-turns-on-thread-border-routers-for-easier-smart-home-control-4149911 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim