Anlık Bildirim

Nvidia Detonator 40.72 WHQL

Nvidia Detonatorlerini WHQL (Windows Hardware Quality Labs) sertifikasına sahip 40.72 sürümüne güncelledi. Yeni sürücüler bugfix ve bir kaç ufak tefek şey haricinde önceki betalarla hemen hemen aynı. Yüksek resim kalitesi sağlaması ve yeni kontrol paneli haricinde Open GL 1.4 desteği yeni nesil Detonator 4'lerin en önemli özelliği. Ayrıca artık Windows XP ve 2000 sürücüleri ayrılmış.

Bu arada yeni Detonator'leri kurarken ve kullanırken dikkat etmeniz gereken bir kaç ufak nokta var.

İlki Detonator 40.72'yi kurmadan önce mutlaka bir önceki sürücüyü sistemden tamamen kaldırmanız gerektiği. Aksi takdirde yeni sürücüleriniz tam olarak kurulamayacak ve hatalarla karşılacaksınız. Özellikle 30.xx serisi kalkarken sistemde atıklar bırakıyor ve bu sorunlara yol açıyor. Önlemek için Detonator 30.xx To 40.xx Fix.exe Patch adlı bu ufak programı kullanabilirsiniz.

İkincisi ise yükledikten sonra karşılaşabileceğiniz TV-OUT problemi. Bunun temel sebebi tazeleme hızıyla ilgili düzeltme yapan Refreshrate Fix MKII gibi programlar. Çözümü için seçenekleriniz ise şunlar: Detonator'le gelen tazeleme değiştirme panelini kullanma, değerleri elle dikkatlice değiştirme, registry değiştirmeyen arka planda çalışan tazeleme hızı ayarlayıcı programları kullanma ya da 30.xx serisine geri dönme.

Detonator v40.72  > W2K
Detonator v40.72  > XP
Detonator v40.72  > 95/98/Me
Detonator v40.72  > NT 4
Detonator v40.72  > Linux
Detonator v40.72  > Free BSD Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim