Anlık Bildirim

Nvidia GeForce GTX 280+ ve GeForce GTX 350 göründü

Nvidia GeForce GTX 280+ ve GeForce GTX 350 göründü

Nvidia GT200b ve GT300 listelerde. Nvidia'nın üzerinde çalıştığı yeni grafik çözümleri Avustralya'lı Austin Computers firmasının listelerinde göründü. Firmanın ürün listesinde yer alan ve dikkat çeken ilk model GeForce GTX 280+. Bilindiği üzere firma 55nm GT200b gpu'su uzun süredir çalışmakta.

GeForce 9800GTX+ modeliyle benzer bir strateji takip etmesi beklenen Nvidia'nın 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanacak GT200b gpu'sunun GeForce GTX 280+ isimli yeni modele güç vermesi söz konusu olabilir. Üstelik bilgilerin yer aldığı elektronik-ticaret sitesine göre GeForce GTX 280+ bu ay (Eylül) içerisinde çıkabilir.

Listede yer alan bir diğer sürpriz model ise GeForce GTX 350. Her ne kadar bu model Nvidia cephesinde şimdiye kadar resmi düzlemde telaffuz edilmiş olmasa da 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GT300 gpu'sunu temel alacağı, 2GB GDDR5 bellek ile donatılacağı ve 512-bit bellek veri yolu ile gelebileceği ayrıca yılın son çeyreğinde (tahminen Noel döneminde) kullanıma sunulacağı iddia ediliyor.

Bu noktada bir hatırlatmakta yapmakta fayda görüyoruz. Haberlerimizde de belirttiğimiz üzere, ekran kartı üreticilernden ELSA'nın daha önce gün ışığına resmi yol haritasında, GT200'ün devamı olarak GT300'den değil GT206 ve GT212 kodlu yeni gpu'lardan bahsediliyordu. Kısacası şimdilik bu bilgilere temkinli yaklaşmakta fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim