Anlık Bildirim

Karşınızda yeni Subaru Impreza Design Concept!

Otomobil severler için Impreza STI ve Evo modellerinin farklı bir yeri vardır. Güncel Impreza modelinin önce hatchback karoser seçenğiyle üretilmesi, sonradan çıkan sedan karoser seçeneğinin ise Subaru severleri tatmin etmemesi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Subaru, yeni Impreza için çoktan çalışmaya başlamış görünüyor. Üretim versiyonu için ipuçları taşıyan konsept Impreza dün başlayan Los Angeles Auto Show'da kendini gösterdi.

''Confidence in Motion'' sloganıyla üretim felsefesini tamamen değiştiren Subaru, yeni Impreza konseptiyle bu felsefenin ilk ürünlerini bizlere sunuyor. Uzun zamandır gördüğümüz en iyi tasarıma sahip Subaru olan Impreza Design Concept'in üretim versiyonunda da çok büyük değişiklikler yapılması beklenmiyor. İç ve dış tasarımı fütüristik özelliklere sahip olan otomobilin en önemli özellikleri ise kalbinde. 2.0 litre hacmindeki boxer motora sahip otomobil, Lineartronic adı verilen yeni bir şanzıman ve güncellenmiş Symmetrical All-Wheel-Drive sistemi ile yola gücünü aktarıyor. İç mekandaki ışıklı gösterge bölümü ve dokunmatik ekran da ilgi çekici özellikler olarak göze çarpıyor. Eyesight kamera sistemine sahip konsept otomobil bu kamera sayesinde güvenlik ile ilgili analizler yapıp sürücüye aktarabiliyor.

Konsept modelin teknik özellikleri ve üretim versiyonuyla ilgili yeterli bilgi olmasa da konsept modeli inceleyenler gelecek nesil Impreza'nın güncel versiyona göre çok daha iddialı olacağını belirtiyorlar.

Karşınızda yeni Subaru Impreza Design Concept
Karşınızda yeni Subaru Impreza Design Concept
Karşınızda yeni Subaru Impreza Design Concept
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32046 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim