Anlık Bildirim

Palit Revolution 700 Deluxe; Özel tasarımlı ve hız aşırtmalı HD 4870 X2

Palit Revolution 700 Deluxe; Özel tasarımlı ve hız aşırtmalı HD 4870 X2

XpertVision markasını devre dışı bırakacağı konuşulan Palit, dikkat çekici yeni bir ekran kartıyla tekrar sahnede. Firma AMD-ATi'nin geçtiğimiz Ağustos ayında duyurduğu ve iki yıllık aradan sonra yeniden performans liderliğini ele geçirmesini sağlayan çift grafik işlemcili Radeon HD 4870 X2 modelini esas alan özel soğutuculu ve fabrika çıkışı hız aşırtılmış yeni bir model hazırladı.

Palit'in Revolution 700 Deluxe olarak isimlendirdiği yeni model 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV770XT gpu'sunun çiftini üzerinde barındırıyor. 2x 256-bit bellek veri yoluna sahip olan ekran kartı 2GB GDDR5 bellek ile geliyor. 1600x paralel işlem birimiyle dikkat çeken kartın grafik işlemcisi 750MHz'de, bellekleri ise 3800MHz'de (referans modelde 3600MHz) görev yapıyor.

Tasarımıyla özelleşen ilk Radeon HD 4870 X2 modeli olduğu söylenen Palit Revolution 700 Deluxe, 4 adet Bakır tabanlı ısı aktarım borusuna ve PWM kontrollü çift fana sahip olan soğutucusuyla referans modele göre daha etkin soğutulduğu ifade ediliyor. Crossfire X ve DirectX 10.1 desteği sunan kart yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor.

D-Sub, DVI - HDMI ve DisplayPort konnektörlerine sahip olan Palit Revolution 700 Deluxe'ün fiyatı ve kullanıma sunulacağı tarih hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim