Anlık Bildirim

Palm Tungsten T3 İncelemesi

Dünyanın en büyük cep bilgisayarı satış rakamlarına sahip Palm firmasının bu sonbaharda piyasaya sürdüğü bu model en üst seviyeyi içeriyor ve yeni teknolojik yenilikler bile sunuyor. Sunduğu en göz çarpıcı özelliği kayan kapağının altındaki saklı ekran uzantısı. Bu sayede 320x240 olan standart çözünürlük 320x480 gibi bir yüksek çözünürlüğe ulaşabilmiş. Bu yüksek çözünürlük ve yazılımsal olarak Potrait ve Landscape (Dik ve yatay gösterim) şekli sayesinde heran programlar tarafından değiştirilebildiğinden ekran size yetmiyorsa ananında modu değiştirebilirsiniz.

Meşhur harf kullanmak için kullanılan Graffiti bölgesine ne oldu diye soracak olursanız artık sanal olmuş diyebiliriz. Yani ekran üzerine yine yazıp çizebiliyorsunuz ama tabii Graffiti bölgesini yazılımsal olarak açıp ekran üzerinde görünür kıldıktan sonra. Kablosuz bağlantı olarak ise entegre Bluetooth içeren cep bilgisayarı iyi bir iyileşmeye sahip. Diğer teknik özellikleri ise şöyle 64 Mb Ram, 1 SDIO slot, 400 Mhz Xscale işlemci, Palm OS 5.2.1, çok güçlü bir dahili hoparlör, mikrofon ve standart IR iletişim teknolojisi.

Yazılım yönünde ise gelişmeler bayağı fazla mesela kişisel bilgi yönetim sisteminde çok büyük kolaylıklar sağlayan iyileştirmeler, resmi Microsoft Office dosyaları desteği ve Java programlarını çalıştırma eklenmiş. Boyutları ağırlığı ve fiyatı ise şöyle ; 11 cm (kapalı) 13 (açık) x 7,62 cm x 1,6 cm, 155 gr ve 399$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim