Anlık Bildirim

Popüler mobil oyun Arena of Valor, Türkiye pazarına giriyor: Türkiye'ye özel içerikler yolda

Dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip olan mobil oyun Arena of Valor, yeni ismi Arena of Valor: Yeni Çağ ile Türkiye pazarına giriş yapıyor.                  

Popüler mobil oyun Arena of Valor Türkiye pazarına giriyor Tam Boyutta Gör

İlk kez 2016 yılında çıkışını yapan ve dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip olan popüler mobil oyun Arena of Valor'dan Türk oyuncular için güzel bir haber geldi. 

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Arena of Valor, yeni ismi Arena of Valor: Yeni Çağ ile artık Türkiye'de. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki günlerde birçok özel içerikle karşılaşacağız. Özel içerikler dışında Türkçe seslendirme, yerel kahramanlar, kostümler, turnuvalar ve çok daha fazla güzel haber bizleri bekliyor olacak. 

Tencent Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz bu güzel haber için şu yorumlarda bulundu: “En yüksek  kalite mobil MOBA deneyimini Türkiye’deki oyuncularımıza ücretsiz olarak sunmak istiyoruz. Yoğun bir çalışma ve yatırımlarımız sonucu Arena of Valor: Yeni Çağ’ı, Türkiye’ye özel ismi ve içerikleriyle birlikte oyun severlerle buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Oyuncularımızın en iyi oyun deneyimini yaşayabilmesi için Türkiye sunucumuzu açmanın yanı sıra oyuna ilk günden Türk kültürünü entegre eden içerik çalışmalarımızı yaptık. Bundan sonraki süreçte de Türkçe seslendirme, yerel kahramanlar, kostümler, turnuvalar ve çok daha fazla güzel haberi oyuncularımızla paylaşmaya devam edeceğiz.”. Aşağıdan oyun için paylaşılan özel Türkiye videosunu izleyebilirsiniz.

Arena of Valor: Yeni Çağ Türkiye Özel Tanıtım Videosu

Türkiye'ye Özel İlk İçerik

Arena of Valor: Yeni Çağ, Türkiye’deki ilk yerel etkinliğine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması ile başlıyor. Cumhuriyet Bayramı’ndan bir gün önce Arena of Valor’ın resmi YouTube hesabında yayınlanacak olan online etkinlikte, oyuncuların ilgi ile takip edeceği heyecan dolu bir influencer turnuvası gerçekleşecek. 

Oyundaki Arthur karakteri için Türk motifleriyle süslenen kostüm, asker selamı, Osmanlı tokadı ifadeleri ve nazar boncuğu avatarı gibi Türk kültürünü yansıtan özel içerikler daha ilk günden Türkiye’deki oyuncuları bekliyor.

Arena of Valor: Yeni Çağ Hakkında

Tencent Games tarafından geliştirilen Arena of Valor: Yeni Çağ, mobil platformlar için geliştirilmiş bir MOBA oyunudur. 5v5 MOBA oynanışına sahip olan Arena of Valor: Yeni Çağ’da 100'den fazla karakter bulunuyor. DC Comics, Sword Art Online, Ultraman, Bleach gibi çeşitli marka işbirlikleri ile popüler kahramanlar da oyunda yer alıyor. iOS, Android ve Nintendo Switch platformlarında oyuncular, dünyanın dört bir yanından farklı oyuncularla gerçek zamanlı olarak eşleşebilir veya arkadaşlarıyla bir ekip halinde mücadele edebilir.

Arena of Valor Arena of Valor Arena of Valor Arena of Valor Games Ücretsiz 338,8 MB

Arena of Valor: Yeni Çağ Arena of Valor: Yeni Çağ Arena of Valor: Yeni Çağ Arena of Valor: Yeni Çağ Level Infinite Stilize Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim