Anlık Bildirim

Razer bilgisayar bileşenleri karşınızda

Razer markası oyuncu ekipmanları yanında artık dahili bileşenlerde de söz sahibi olmak istiyor. Razer marka 4 farklı RGB bilgisayar bileşeni satışa sunuluyor.   

Razer Katana ve Razer Kunai Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar oyuncu ekipmanları pazarında yekpare olarak tanımlayabileceğimiz hazır sistem ve çevre birimleri ile tanıdığımız Razer yavaş yavaş bilgisayarın içine giriyor. Firma yeni bilgisayar bileşenlerini duyurdu. 

Razer bilgisayar bileşenleri

Oyuncu ekipmanları pazarında başarılı işler yapsa da Razer’ın yeni gelir modellerine yönelik bir araştırma içerisinde olduğunu görüyoruz. Bugüne kadar bekleme modunda kalmak istediği bileşen pazarına artık hamle yapmak ihtiyacı hissettiği anlaşılıyor. 

Bileşenlerin ilki Razer Kunai kasa fanı. 120mm ve 140mm ölçülerinde gelen Razer Kunai adreslenebilir RGB LED’ler ile donatılmış. 45$ olan fanların yanında 8 adede kadar destekleyen firmanın ilk PWM fan kontrolcüsü de 50$ olarak satılacak. 

Asetek ile ortak üretilen Razer Hanbo sıvı soğutucu 240mm ve 360mm radyatör seçenekleri ile geliyor. 2 veya 3 Kunai fan takılabilen soğutucu pompasının üzerinde adreslenebilir RGB aydınlatmaya sahip. Bu ürün hakkında fiyat bilgisi yok. 

Razer Katana güç kaynağı 750W, 1200W ve 1600W seçeneklere sahip. En üst seçenek Titanium sertifikası ile maksimum enerji verimliliği sunuyor. Diğer seçenekler Platinum sertifikasına sahip. Adreslenebilir RGB fan ile donatılan güç kaynakları gelecek yıl başlarında piyasada olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim