Anlık Bildirim

Razer Seiren serisine iki yeni mikrofon eklendi

Razer’ın yeni Seiren V2 Pro ve Seiren V2 X mikrofon modelleri daha üst seviyede yayıncıların kaliteli ve gürültüden arınmış bir ses yakalamalarına olanak sağlıyor.

Razer Seiren V2 Pro ve Seiren V2 X Tam Boyutta Gör

Oyuncu sektörünün önemli ismi Razer yayıncılık tarafını da sürekli taze tutuyor. Firmanın beğenilen mikrofon serisi Seiren, bu hafta üst seviyeye yönelik iki yeni iddialı model daha kazandı. 

Razer Seiren V2 Pro ve Seiren V2 X

Razer Seiren V2 Pro mikrofon modeli DJ kalitesinde frekanslar üretmenizi sağlıyor. 20Hz frekans tepkisi ile tam mesafe ses yakalayabilen mikrofon yüksek geçişli filtresi sayesinde istenmeyen düşük frekansları da engelliyor. 

24-bit oranı ile etkileyici dinamik aralık ve hassasiyet oluşturabilen mikrofon analog sınırlayıcı ile de ses bozulmalarının önüne geçebiliyor. Razer Seiren V2 Pro mikrofon modeli 160 Avro fiyat etiketine sahip. 

Seiren V2 X ise 25mm kondenser mikrofon ile doğal ses yakalayabiliyor. Süper kardioyid desen güçlü bir ses izolasyonuna sahip. Yine 24-bit oranı ve analog sınırlayıcıya sahip. Seiren V2 X modeli 110 Avro ile biraz daha altına konumlanıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim