Anlık Bildirim

Razr V3'ün inceliği Mpx220'nin yeteneklerinden fazlası tek bir telefonda ; Motorola Q

Duyrulduğu ilk andan bu güne inceliği ve üzerinde barındırdığı özelikleri ile kullanıcıların ilgisini üzerinde toplayan Motorola'nın üst düzey kullanıcılar için tasarladığı Razr V3, küçücük kasasında o kadar fazla özelliği bir arada sunuyorki genel olarak bir üst modelinde artık bu telefona ne eklenebilir diye insanın sorası geliyor.

Daha yüksek çözünürlüklü bir dijital kamera, daha yüksek çözünürlükte bir ekran, Wi-Fi desteği ve ya Smart Phone bir işletim sistemi Razr V3'ün bir üst modelinde bulunursa kullanıcılar belki bu zarif ve özellikleri yeterli telefonu değiştirmeye karar verirler. Motorola'da bizim gibi düşünmüş olacak ki Q serisi akıllı telefonları ile kullanıcılara Razr V3 deki kadar ince ve hafif bir kasada gelişmiş bir Smart Phone sunuyor.

11.6 x 6.35 x 1.15 cm ebatlarında ve 115 gram ağırlığında olan telefon 2.4'' büyüklüğünde 240 x 320 yatayda uzun bir ekrana sahip. Tuş takımı olarak QWERTY klavye ve numara çevirmeyi kolaylaştıran D-PAD bulunduran Motorola Q, Microsoft Smart Phone 2005 işletim sistemi içeriyor. Microsoft Smart Phone 2005 ile birlikte, Photo Caler ID, Windows Media Player 10, daha gelişmiş PC senkranizasyonu ve gelişmiş ses tanıma desteği kullanıcıya sunulan eklentiler arasında.

1.3 mega piksel çözünürlüğe sahip dijital kamerası buluna Motorola Q'da Mini SD kart genişleme yuvası, kablosuz bağlantı için Bluetooth ve kızıl ötesi, PC ile USB üzerinden bağlantı kurabilmesini sağlayan mini usb port bulunmakta. Anlaşılan Motorola, MPX200'de kullanıcıların oldukça hoşuna giden fakat MPX220 de kaldırdığı standart mini USB girişini tekrar akıllı telefonlarında kullanmaya karar verdi. MP3, WMA, AAC, JPEG, H.263, WMV, MPEG4 dosyalarını tanıyabilen telefon, stereo ses çıkışına sahip. 1130 mAh gücünde şarj edilebilir Lithium Ion pil içeren Motorola Q, firmanın belirttiğine göre 200 dakika konuşma 200 saat bekleme süresine sahip olacak.

PDA larda uzun süredir bulunan QWERTY klavyenin başarılı bir şekilde SmartPhone'a uygulandığı Motorola Q, firmanın Mpx200 ile yakaladığı ve Mpx220 ile devam ettirdiği başarılı SmartPhone serisinde yine kullanıcıların merakla bekledikleri ve çıktığında almak için yarışacakları bir model olacak. 2006 nın ilk çeyreğinde raflarda yerini alması beklenen telefon için henüz bir fiyat belli değil.

Not: Microsoft SmartPhone 2005, PDA larda bulunan Microsoft Pocket PC 05 Phone editionın özellikleri basitleştirilmiş bir versiyonudur. Dokunmatik ekranlı PDAlarda bulunan işletim sistemi ile karıştırılmaması gerekir. Her iki platformda birbirinin yazılımlarını desteklememektedir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim