Yakında piyasaya sürülmesi beklenen Realme Pad'in tasarımı ortaya çıktı. Ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) ve MySmartPrice internet sitesi iş birliği ile Çinli markanın ilk tabletinin yüksek kaliteli basın görselleri yayınlandı.
Sızıntıya baktığımızda Realme Pad'in gümüş ve altın olmak üzere iki renk seçeneğiyle geleceğini görüyoruz. Tablet sadece 6.8 mm kalınlığında ince metal bir gövdeyle karşımıza çıkacak. Ayrıca 10.4 inç boyutunda oldukça kalın çerçevelere sahip bir ekran taşıyacak.
Realme Pad özellikleri
Cihazın arka panelinde 8 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera göreceğiz. Selfie kamerasının da aynı çözünürlükte olduğu belirtildi. Tabletin alt kısmında USB-C bağlantı noktasının yanı sıra iki hoparlör ızgarası göze çarpıyor. Ayrıca bu kısımda bir delik daha var.
Bunun kulaklık girişi olmadığı, tabletle birlikte sunulacak kalem için tasarlanmış özel bir yuva olduğu ifade ediliyor. Realme Pad'in diğer özelliklerini 6 GB RAM, 64 GB depolama alanı, microSD kart yuvası ve 7.100 mAh pil olarak sıralayabiliriz. Tabletin resmi duyuru tarihi henüz açıklanmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.