Anlık Bildirim

Metal gövdeli Realme Pad'in yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı

Realme markasının piyasaya sürmeye hazırlandığı ilk tabletin tasarımı netleşti. Metal gövdeli Realme Pad'in basın görselleri internete sızdırıldı.

Realme Pad'in görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yakında piyasaya sürülmesi beklenen Realme Pad'in tasarımı ortaya çıktı. Ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) ve MySmartPrice internet sitesi iş birliği ile Çinli markanın ilk tabletinin yüksek kaliteli basın görselleri yayınlandı.

Sızıntıya baktığımızda Realme Pad'in gümüş ve altın olmak üzere iki renk seçeneğiyle geleceğini görüyoruz. Tablet sadece 6.8 mm kalınlığında ince metal bir gövdeyle karşımıza çıkacak. Ayrıca 10.4 inç boyutunda oldukça kalın çerçevelere sahip bir ekran taşıyacak.

Realme Pad'in görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme Pad özellikleri

Cihazın arka panelinde 8 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera göreceğiz. Selfie kamerasının da aynı çözünürlükte olduğu belirtildi. Tabletin alt kısmında USB-C bağlantı noktasının yanı sıra iki hoparlör ızgarası göze çarpıyor. Ayrıca bu kısımda bir delik daha var.

Realme Pad'in görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Bunun kulaklık girişi olmadığı, tabletle birlikte sunulacak kalem için tasarlanmış özel bir yuva olduğu ifade ediliyor. Realme Pad'in diğer özelliklerini 6 GB RAM, 64 GB depolama alanı, microSD kart yuvası ve 7.100 mAh pil olarak sıralayabiliriz. Tabletin resmi duyuru tarihi henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim