Realme markasının bu ay ilk dizüstü bilgisayarını duyurması bekleniyor. Yakında resmiyet kazanacak cihaza yönelik ilgiyi fark eden şirket yöneticileri yeni bir paylaşımla heyecan dozunu artırmaya karar vermiş görünüyor.
Realme CEO'su Madhav Sheth, kişisel Instagram hesabında YouTube'da yayınlanacak Soru-Cevap videosuna yönelik bir hikaye paylaştı. Deneyimli yöneticinin yayınladığı fotoğrafta mavi renkte Realme Book'u canlı olarak görebiliyoruz.
Realme Book hakkında neler biliyoruz?
Yayınlanan görüntüye bakılırsa dizüstü bilgisayar tasarım olarak MacBook Air'e benzeyecek. Yaklaşık 1.5 kg ağırlığında alüminyum gövdeyle gelecek cihazda Full HD çözünürlük sunan ince çerçeveli 14 inçlik bir ekran göreceğiz.
Daha önceki sızıntılarda Realme Book'un 11. nesil Intel Core i3 ve Core i5 işlemcilerle sunulacağı bildirilmişti. Ayrıca birden fazla RAM ve SSD depolama seçeneği olacak. Çinli markanın ilk dizüstü bilgisayarını 540 dolardan başlayan fiyatlarla satacağı da gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.