Anlık Bildirim

ROCCAT etkileyici yüzde 60 klavyesini duyurdu

ROCCAT Magma Mini oyuncu klavyesi kompakt gövdesi ile masanızda daha az yer kaplarken hassas tuşları ve RGB aydınlatması ile oyunlarda farklı bir hava yakalamanızı sağlıyor.
ROCCAT Magma Mini özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Masa üzerinde daha az yer kaplayan ve sayısal tuş takımını elimine ederek orijinal boyutun yüzde 60 civarına inen klavyeler popüler olmaya başladı. Hem standart hem de oyuncu klavyelerinde yüzde 60 trendini daha sık görür oldu.

ROCCAT Magma Mini özellikleri ve fiyatı

ROCCAT Magma Mini oyuncu klavyesi dayanıklılık odaklı olarak geliştirilmiş ve su dökülmelerine karşı dayanıklı. Tepkisel membran tuşlar Easy-Shift[+] özelliğiyle hızlı bir şekilde ikinci fonksiyona geçiş yapabiliyor.

Üst kısımda RGB plakası 10 aydınlatma birimi barındırıyor ve bunları 5 programlanabilir alan içerisinde topluyor. 16.8 milyon renk desteği AIMO RGB uygulaması ile kontrol edilebiliyor ve diğer ROCCAT ürünleri ile uyum sağlayabiliyor. Anti-ghosting ile 20 tuşa kadar destek sunan klavye, bağlantı kablosunu sol tarafa almış. ROCCAT Magma Mini kompakt oyuncu klavyesi 50 Avro fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim