Anlık Bildirim

Samsung bu yıl 270 milyon telefon satmayı hedefliyor

Samsung bu yıl 270 milyon telefon satmayı hedefliyor

2009 yılında 227 milyon telefon satan ve %20 civarındaki pazar payı ile Nokia'nın ardından dünyanın en büyük ikinci cep telefonu üreticisi unvanını koruyan Samsung, içinde bulunduğumuz 2010 yılında satışlarında ciddi artış öngörüyor. Samsung cephesinden gelen bilgilere göre, Güney Kore merkezli firma 2009 yılındaki güçlü performansını sürdürmeyi ve bu yıl, 260-270 milyon telefon satmayı hedefliyor.

Genel pazar başarısından farklı olarak akıllı telefon pazarında Nokia, RIM, ve Apple gibi isimlerin gerisinde olduğu belirtilen Samsung, 2010 yılında yeni modeller ve Bada platformuyla pozisyonunu güçlendirmeyi hedefliyor. Pazar stratejisinde bazı değişiklikler yapması ve başta uygulama mağazası olmak üzere donanımla birlikte servislere de ağırlık vermesi beklenen firma, akıllı telefon pazarında bu yıl için üç kat büyüme amaçlıyor.

Bada tabanlı ilk telefonunu Mart veya Nisan ayı gibi pazara sunması beklenen Samsung, çok sayıda yeni model üzerindek çalışmaya devam ediyor ve bir kısmını Mobil Dünya Kongresi'nde göstermeye hazırlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim