Anlık Bildirim

Samsung çıtayı daha da yukarı taşıyor: Galaxy A15, dört Android sürümü güncellemesi alacak!

Samsung yakın zamanda tanıttığı giriş seviyesi Galaxy A15'e dört yıl Android sürümü güncellmesi vereceğini açıkladı. Böylelikle Samsung'un 4 yıl güncelleme garantisi verdiği en ucuz telefon oldu.
Samsung Galaxy A15, dört Android sürümü güncellemesi alacak Tam Boyutta Gör
Samsung yakın zamanda giriş seviyesi iki yeni telefonu Galaxy A15 ve Galaxy A25'i tanittı. Seleflerine göre önemli gelişmeler sunan telefonlar kutudan Android 14 temelli One UI 6 ile çıkıyor. Yılın başında piyasaya çıkan Galaxy A24, Samsung tarafından dört işletim sistemi sürümü güncellemesi garantisi verilen en ucuz telefon olmuştu. Şirket şimdi bir adım daha öteye giderek daha alt segmentte yer alan Galaxy A15'e de dört Android sürümü güncelleme garantisini veriyor.

Böylelikle Samsung neredeyse her fiyat segmentindeki telefonlarına dört Android sürümü güncelleme garantisi vermiş oluyor. Bunun yanında Galaxy A15, beş sene de güvenlik güncellemeleri alacak. Google'ın Pixel telefonlarına verdiği yedi senelik güncelleme garantisi kadar uzun süreli olmasa da her fiyat segmentine ürün hazırlayan Samsung'un bu politikası, Android üreticileri arasında alışık olmadığımız bir tutum. Diğer üreticilere de örnek olmasını diliyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5335 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy A15, android güncellemesi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim