Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G sessiz sedasız bir şekilde satışa sunuldu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, uzunca bir süredir gündemi meşgul eden Galaxy Tab S7 FE 5G tabletini herhangi bir özel etkinlik veya duyuru yapmadan sessiz sedasız bir şekilde piyasaya sürdü.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G resmiyet kazandı Tam Boyutta Gör

Samsung uzun süredir konuşulan yeni tabletini sonunda piyasaya sürdü. Güney Koreli şirket Galaxy Tab S7 FE 5G'yi Almanya'da sessiz sedasız bir şekilde satışa sundu.

Daha önce cihazın Galaxy Tab S7 Lite, Galaxy Tab S7+ Lite veya Galaxy Tab S7 XL Lite olarak adlandırılacağına dair söylentiler vardı ancak karşımıza Galaxy Tab S7 FE (Fan Edition) olarak çıktı.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G resmiyet kazandı Tam Boyutta Gör

Tablet, Galaxy Tab S7 Plus'ın özellikleri kırpılmış versiyonu olarak geliyor. Ön yüzünde WQXGA çözünürlük (2560 x 1600 piksel) ve 60 Hz tazeleme oranı sunan 12.4 inç LCD ekran var.

Galaxy Tab S7 FE 5G gücünü entegre 5G modem içeren Qualcomm Snapdragon 750G yonga setinden alıyor. Buna 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı eşlik ediyor. Cihazın hafızasını microSD kart ile genişletmek mümkün.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G resmiyet kazandı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G fiyatı

Tablette 8 megapiksel ana kamera, 5 megapiksel ön kamera, AKG stereo hoparlörler ve 45 watt hızlı şarjı destekli 10.090 mAh pil bulunuyor. Ancak 45W şarj adaptörünün ayrı olarak satın alınması gerekecek.

Cihaz, S Pen kalem ve Clip Studio Paint uygulaması yüklü şekilde geliyor. Kullanıcılar bu uygulamayı altı ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekler. Samsung DeX desteğide olan tabletin ağırlığı 608 gram.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G resmiyet kazandı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy Tab S7 FE, Almanya'da 649 euro fiyatla satışa sunuldu. Siyah ve Gümüş olmak üzere iki renk seçeneği var. Söylentilere göre tabletin 50 ila 100 euro daha ucuz 5G'siz versiyonu da piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim