Anlık Bildirim

Samsung, Neo QLED televizyon serisini sunar

Mini LED modülleri ile donatılan Neo QLED TV serisi daha iyi parlaklık, daha canlı görüntüler ve arka plan gibi OLED seviyesine yaklaşacak avantajlar sunuyor.

Samsung, Neo QLED televizyon serisini sunar Tam Boyutta Gör

Televizyon üreticilerinin bir süredir üzerinde çalıştığı mini LED ekran teknolojisi yavaş yavaş oturma odalarımıza girmeye başladı. TCL ve LG’nin ardından Samsung da mini LED televizyonlarını duyurdu.

Samsung Neo QLED TV serisi

Samsung’un CES 2021 fuarında tanıttığı Neo QLED TV serisi mini LED teknolojisine ev sahipliği yapıyor. LCD ekranların binlerce aydınlatma bölgesi ve mini LED modüller ile desteklendiği bu teknolojide daha iyi parlaklık, daha canlı görüntüler ve arka plan elde edilebiliyor.

Satışa çıkacak olan mini LED televizyon serisinde yine kuantum noktaları ile renk kalitesine katkı yapılıyor. 4K ve 8K çözünürlüklere sahip olacak seride yapay zeka ile çözünürlükler yukarı ölçeklenebiliyor.

Diğer taraftan opsiyonel kamera aksesuarı ile Google Duo desteği, PC oyunları için ultra geniş mod, aynı anda 4 kaynaktan gelen görüntüleri ekrana yerleştirme şeklinde yazılım özellikleri de mevcut. Samsung Neo QLED TV serisi Bahar aylarında piyasaya çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12380 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung neo qled tv ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim