Anlık Bildirim

Samsung Nvidia ION tabanlı mini-bilgisayarını satışa sunuyor

Samsung Nvidia ION tabanlı mini-bilgisayarını satışa sunuyor

Nvidia'nın mini-bilgisayarlar için hazırladığı ION platformu yaygınlaşma devam ediyor. Intel çözümleriyle karşılaştırıldığında özellikle entegre grafik performansı ve video yetenekleriyle öne çıkan ION platformu Samsung'un N510 modeliyle bir kez daha sahnede. Firmanın ilk detaylarını bir süre önce verdiğimiz ultra-taşınabilir formdaki yeni mobil sistemi N510, Fransa'da fiyat listelerine girmeye başladı.

Samsung N510, 1366 x 768 piksel çözünürlüğünü destekleyen 11.6-inç ekrana sahip. 1.4 Kg ağırlığında olduğu belirtilen yeni sistemde işlemci olarak Intel'in 1.6GHz'de çalışan tek çekirdekli Atom N270 modeli kullanılıyor. GeForce 9400M yonga seti ile hem 3D hızlandırma desteği sunan hem de yüksek tanımlı videoları (1080p) sorunsuca oynatabilen N510, 1GB bellek ve 160GB'lık sabit diske sahip.

Kablosuz iletişim için Wi-Fi 802.11b/n/g desteği sunan Samsung N510'a işletim sistemi olaraksa Windows XP eşlik ediyor. Diğer özellikleri arasında HDMI, VGA ve USB 2.0 gibi farklı bağlantı teknolojilerine yer verilen Nvidia ION tabanlı Samsung N510'un 4 Eylül'de satışa sunulması beklenirken, Fransa listelerine 499 Avro seviyesinden girdiği bildiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim