Anlık Bildirim

Seagate 600GB kapasiteli en hızlı sabit diski duyurdu; Cheetah 15K.7

Seagate 600GB kapasiteli en hızlı sabit diski duyurdu; Cheetah 15K.7

Depolama çözümlerinde endüstri yüksek hızlı SSD'lere ve yeni nesil SATA-III teknolojisine yoğunlaşmış durumda. Önümüzdeki yıllarda depolama dünyasında etkin rol üstlenmesi beklenen bu iki teknolojinin yaygınlaşması için çalışmalar yapıladursun sabit disk üretiminde sektör devi isimlerden birisi olan Seagate, profesyonel kullanıcılar için hazırladığı 600GB kapasiteli yeni sürücüsüyle dikkat çekecek gibi görünüyor. Firmanın sunucu ve iş istasyonları için hazırladığı Cheetah 15K.7 modeli destek verdiği SAS 2.0 standardıyla SATA-III ara birimindeki gibi 6Gbps'lik veri transfer hızını destekleyebiliyor.

Açıklanan özellikleri itibariyle fiber kanal teknolojisini de kullanabilen ve 4Gb/sn'lik transfer hızını destekleyen sürücü, 15000 devir/dakika hızınıda çalışıyor ve 16MB ön bellek kapasitesiyle geliyor. PowerTrim desteği ile %40 oranında daha yüksel IOPS/watt performansı sunduğu belirtilen sürücünün 1.5 milyon saatlik hata öncesi kullanım süresini desteklediği açıklandı.

15000 devir/dakika hızında çalışan 600GB kapasiteli ilk sabit disk olarak lanse edilen Seagate Cheetah 15K.7 için henüz herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10576 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
depolama, seagate
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim