Anlık Bildirim

Aksiyon macera oyunu Shadow of Death 2, mobil cihazlar için çıkışını yaptı

Mobil oyunlar arasında özellikle aksiyon türünde fazlasıyla popüler olan Shadow of Death'in devam oyunu Shadow of Death 2'nin tam sürümü çıkışını yaptı.

Shadow of Death 2 çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Bravestars Games'in yaptığı ilk oyunu 10 milyondan fazla indirme alan popüler aksiyon oyunu Shadow of Death'in devam oyunu Shadow of Death 2'nin tam sürümü çıkışını yaptı.

Shadow of Death 2'nin erken erişim versiyonu bir süredir Google Play'de erişime açık durumdaydı. Geçtiğimiz saatlerde de oyun resmi olarak iOS ve Android cihazlarda erişime açıldı. Oyun her iki cihazda da ücretsiz olarak erişilebilir durumda. Oyunun fragmanını ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz. 

Shadow of Death 2 Fragman

Devam oyununda ana karakterimiz ilk oyundaki macerasına devam edecek. Yine aksiyonu yüksek olacak oyunda çeşitli kombolar mevcut. Ayrıca maceranız boyunca bulduğunuz çeşitli silahlar ve yükseltmeler ile ölüm sekanslarını daha da havalı hale getirebileceksiniz. Oynanabilir 4 farklı karakter bulunacak ve her birinin kendine has oynanış tarzı olacak. Son olarak oyuna 6 farklı harita ve yeni boss'lar eklenecek.

https://apps.apple.com/tr/app/shadow-of-death-2/id1544739558

Shadow of Death: Ruh Şövalyesi Shadow of Death: Ruh Şövalyesi Shadow of Death: Ruh Şövalyesi Shadow of Death: Ruh Şövalyesi Bravestars Games Aksiyon

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim