Anlık Bildirim

Sony VAIO PCV-W10: Şık, Hafif ve İnce

Sony VAIO PCV-W10 ne hafif bir odadan diğerine taşıyabileceğiniz bir masaüstü sistem, ne de pille çalışabilen bir notebook. Gerçekte her iki konseptin özelliklerini de içinde barındıran 16:9 ekrana sahip en az Apple'lar kadar çekici bir bilgisayar.

İlginç tasarımı dışında 27,94cmX48,26cmX33,02cm (Y/G/D) ölçülere, 16:9 15,3" TFT LCD ekrana, 1.6-GHz Celeron CPU'ya, 60GB Hard Diske, DVD'ye ve 512MB DDR RAM'e sahip. Ekranı herhangi bir Notebook ekranından daha parlak ve 16:9 (Geniş Ekran) olması sebebiyle DVD'de film izlemek için çok uygun.

Sahip olduğu katlanabilir klavye normal tuşların yanı sıra sol tarafında e-mail, Internet, müzik, resimler, DVD ve Yardım kısayollarına sahip altı tuş barındırıyor. Klavye ekranın üzerine katlandığında ekranın açıkta kalan kısmında saat, takvim ve eğer çalıyorsanız müzik CD'nizin bilgileri geçiyor.

Zarif kasasıyla genişletme için fazla yer sunmayan VAIO PCV-W10, bunu sahip olduğu giriş-çıkışlarla gizlemeyi bilmiş: 3 USB 2.0 portu, Sony Memory Stick adaptörü, 2 Firewire portu, 2 PCMCIA slotu ve Ethernet.

Sistemle birlikte diğer VAIO'lar daki gibi kalabalık bir yazılım paketi geliyor: Windows XP Home Edition,  WordPerfect Office 2002, Adobe Photoshop Elements, RealNetworks RealOne Player ve 6 adet Sony'nin kendine ait video, resim ve ses düzenleme yazılımları.

Performans bakımından vasatın üzerine çıkamayan Sony VAIO PCV-W10 zaten herşeyin en hızlısına sahip olmak isteyenler için üretilmemiş. Onun yerine Başucu Bilgisayarı (Henüz böyle bir kavram var mı bilemiyorum ama buraya oldukça uygun düştü : ) ) adını verebileceğim bir konseptin ürünü. Günlük işlerinizi yapıp, Internet'e girebileceğiniz, bir odadan bir odaya rahalıkla taşıyabileceğiniz, DVD filmlerinizi görüntüde bozulma olmaksızın 16:9 oranı ile izleyebileceğiniz ve hatta baş ucunuzda alarmlı saat olarak kullanabileceğiniz çok amaçlı şık bir bilgisayar.

1600$ fiyatı ve gri, gümüş ve krom renk seçenekleriyle Sony VAIO PCV-W10 estetiğe ve ufak boyutlara değer verenler için iyi bir seçenek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim