Anlık Bildirim

Sony'den dünyanın en küçük 7.2 MegaPiksel kamerası: CYBER-SHOT DSC-P150

Küçük ve çok MegaPiksel'li kameralar üzerinden neredeyse uzman haline gelen Sony, şimdi de dünyanın en küçük tam 7.2 MegaPiksel kamerasını üretti.

7.2 MegaPiksel CYBER-SHOT DSC-P150 tam olarak yürek hoplatan 3072 x 2304 piksel çözünürlükte fotoğraflar çekebiliyor. Bu da 8"x10" 300 dpi baskıların alınabilmesi anlamına geliyor !

CYBER-SHOT DSC-P150 Sony'nin Real Imaging Processor'ı sayesinde hızlı açılıyor ve seri çekimlerde iki kare yakalama arasındaki zamanı minimize ederek anı yakalamanızı sağlıyor.

Diğer Sony kameralardaki Carl Zeiss Vario Tessar lens sayesinde bu ufaklık 3x optik zoom'a sahip; bu piyasadaki en etkileyici oran olmasa da kesinlikle sınıfında ortalamanın üzerinde.

Kameranın bir başka hoş yanı renkli 1.8" LCD ekranı. Yine 2.5" ekranların yanında bu küçük gibi gözükse de sadece 1" kalınlığında dünyanın en küçük 7.2 MP kamerası için oldukça yeterli.

Bu kamerada kardeşleri gibi InfoLithium pil kullanıyor ve LCD ekranda ön-izleme ile bir şarj yaklaşık 310 çekim gidebiliyor. 

CYBER-SHOT DSC-P150'nin paketinden şu aksesuarlar standart olarak çıkıyor: InfoLithium pil, adaptör/şarj cihazı, 32 MB Memory Stick (cihaz yüksek kapasiteli Memory Stick Pro'lar la da uyumlu), A/V kablo, VMC-14UMB USB kablo, el askısı, yazılım ve sürücülerin yer aldığı CD-ROM

Kameranın ölçüleri şöyle (GxYxD): 108 mm x 51 mm x 27 mm. Ağırlığı ise 183 gr.

Bütün bunlara ek olarak belki de Sony kameraların fotoğraf çekimlerini bile gölgede bırakan en önemli özelliği 640x480 çözünürlükte 30 fps gerçekten yüksek kaliteli video çekim olanağı bu kamera da bulunuyor.

CYBER-SHOT DSC-P150 Eylül 2004'ten itibaren Amerika'da 500$ civarında, Avrupa'da ise 530€'dan satışa sunulacak.

Sony'nin basın bildirisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz; daha fazla teknik bilgi için ise buraya tıklayın !

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim