Anlık Bildirim

Sparkle GeForce GTX 260 Plus modelini duyurdu

Sparkle GeForce GTX 260 Plus modelini duyurdu

Nvidia'nın önde gelen iş ortaklarından Sparkle, firmanın geçtiğimiz ay paralel işlem takviyesi yaparak güçlendirdiği GeForce GTX 260 modelini temel alan yeni ekran kartını duyurdu. Firma tarafından GeForce GTX 260 Plus olarak tanımlanan yeni modelin SXX260896D3S-HP ve SXX260896D3S-HM kod adlı iki farklı varyasyona sahip olduğu belirtiliyor.

65nm üretim teknolojisiyle geliştilen GT200 gpu'sunun güç verdiği yeni kart, 448-bit bellek veri yolu desteğine ve 896MB GDDR3 belleğe sahip. Haziran sonunda kullanıma sunulan GeForce GTX 260 modelinden farklı olarak 216x paralel işlem birimine sahip olan kartın grafik işlemcisis 576MHz, bellekleri 1998MHz ve paralel işlemcileri de 1214MHz'de görev yapıyor.

DirectX 10 ve PCIe 2.0 desteğine sahip olan yeni kart, destek veren anakartlarda SLI ve Triple SLI kurulumlarına da olanak tanımakta. PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen kart, çift DVI ve HDTV destekli tv çıkışlarıyla birlikte geliyor. Önümüzdeki günlerde kulalnıma sunulması beklenen kartı fiyatıylsa şimdilik bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim