Anlık Bildirim

Super Talent, Master Drive SX serisi SSD'lerini kullanıma sunuyor

Super Talent, Master Drive SX serisi SSD'lerini kullanıma sunuyor

PCIe ara birimini kullanan yüksek performans odaklı SSD örneklerini Computex 2009 fuarında katılımcıların beğenisine sunan Super Talent, MasterDrive SX serisi yeni SSD'lerini kullanıma sunuyor. Firmanın 2.5-inç boyutundaki sürücülerden oluşan yeni serisi dahilindeki SSD'ler modeline göre 64GB, 128GB ve 256GB'lık depolama kapasitesi sunuyorlar ve MLC (multi-level cell) NAND flash bellek yongalarını kullanıyorlar.

SATA-II ara birimiyle uyumlu olan ve yüksek performans için 128MB'lık tampon bellekle donatılan MasterDrive SX serisi yeni SSD'lerin 8 kanallı kontrolcü ile donatıldıkları belirtiliyor. Hata öncesi kullanım süreleri 1 milyon saat olarak açıklanan yeni SSD'lerden 64GB'lık modelin 200MB/sn'lik okuma ve 120MB/sn'lik yazma hızlarını diğer iki modelin ise 220MB/sn'lik okuma ve 200MB/sn'lik yazma hızlarını destekledikleri açıklandı.

Bekleme durumunda 0.15 Watt, okuma durumunda ise 0.5 Watt güç tükettikleri belirtilen yeni SSD'lerden 128GB'lık modelin Amerika pazarında 359$'lık fiyat üzerinden satışa sunulacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim