Anlık Bildirim

SuperTalent'dan RAIDDrive serisi 2TB kapasiteli PCIe SSD

SuperTalent'dan RAIDDrive serisi 2TB kapasiteli PCIe SSD

Bellek ve depolama çözümleri üzerine faaliyet gösteren üreticilerin PCIe tabanlı SSD çözümlerine olan ilgisi giderek artıyor. Fusion-io ile başlayan OCZ ile devam eden ve en son PhotoFast firmasının katıldığı PCIe SSD üretimine Amerika merkezli donanım üreticilerinden SuperTalent da dahili oluyor. Firmanın RAIDDrive olarak isimlendirdiği PCIe tabanlı SSD depolama çözümleri hem yüksek kapasiteleri hem de yüksek performans değerleriyle dikkat çekecek gibi görünüyorlar.

PCIe x8 arabirimini kullanan ve modeline göre MLC (Multi Level Cell) veya SLC (Single Level Cell) tipi NAND flash bellek yongaları ile donatılan SSD modellerinde 2TB'a kadar farklı kapasite seçeneklerinin olacağı bildiriliyor. Kart üstü DRAM bellek birimine de sahip olan RAIDDrive serisi PCIe tabanlı yeni SSD'lerin 1.2GB/sn ve 1.3GB/sn'lik yazma ve okuma hızlarına ulaşabildiği belirtiliyor.

RAIDDrive genel olarak üç ana kategori altında toplanacak;

- RAIDDrive ES - Yüksek performans sınıfı sunucuları hedef alıyor. Sanallaştırma ve veri tabanı uygulamalarının yoğun olduğu operasyonlar için ideal olduğu belirtiliyor.
- RAIDDrive WS - İş istasyonlarını hedef alıyor. Özellikle tasarım, animasyon, bilimsel aplikasyonların çalıştırıldığı, simülasyonların yapıldığı sistemler için ideal olduğu belirtiliyor.
- RAIDDrive GS - Oyuncular, doğal olarak yüksek performans tutkunu son kullanıcılar hedefleniyor.

SuperTalent'ın RAIDDrive serisi PCIe tabanlı yeni SSD'lerinin kullanıma sunulacağı tarih ve fiyatlandırma politikası hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

SuperTalent'dan RAIDDrive serisi 2TB kapasiteli PCIe SSD

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11096 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
depolama, ssd ve 2tb
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim