Anlık Bildirim

ViewSonic'ten taşınabilir medya oynatıcısı: MovieBook VPD400

ViewSonic'ten taşınabilir medya oynatıcısı: MovieBook VPD400

Monitör üretiminde sektörün iddialı isimlerinden ViewSonic, ürün gamını farklı segmentler için hazırladığı yeni çözümlerle genişletmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce netbook ve nettop pazarına adım atan firma, taşınabilir medya oynatıcısını duyurdu. MovieBook VPD400 kod adını taşıyan yeni medya oynatıcısının 113 x 74.5 x 13.8 mm boyutlarında ve 140 gram ağırlığında olduğu açıklandı.

800 x 480 piksel çözünürlüğünü destekleyen 4.3-inç boyutunda ekrana sahip cihaz, 8GB'lık entegre depolama kapasitesine sahip. Daha fazlasını isteyenler için microSD slotuyla donatılan medya oynatıcısı AVI, RM/RMVB, FLV, MP4, MOV, MPG, H.264, MP3, WMA, WAV, FLAC, APE, OGG, JPEG, BMP, PNG ve GIF gibi hemen hemen popüler tüm formatlara destek veriyor.

Tek bir şarj ile 12 saate kadar ses ve 6 saate kadar video oynatabildiği belirtilen MovieBook VPD400 ayrıca her biri 0.2 Watt gücünde iki adet entegre hoparlör de bulunuyor. ViewSonic MovieBook VPD400, 130$'lık yurt dışı satış fiyatı üzerinden kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim