Anlık Bildirim

Vivo, Snapdragon 870 işlemcili bir tablet çıkarmaya hazırlanıyor

Vivo'nun Snapdragon 870 yonga seti ile güçlendirilmiş bir tablet çıkarmaya hazırlandığı bildiriliyor. Vivo Pad herhangi bir aksilik olmazsa 2022'nin ilk yarısında piyasaya sürülecek.

Vivo, Snapdragon 870 işlemcili bir tablet çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Vivo'nun ilk tabletini bu yıl Ocak ayında piyasaya sürmesi bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Geride bıraktığımız Ağustos ayında Çinli markanın başkan yardımcısı söz konusu tableti 2022'nin ilk yarısında çıkaracaklarını söylemişti. Konuyla ilgili yeni ayrıntılar var.

Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Digital Chat Station, donanım platformı ile ilgili bazı bilgiler paylaştı. Ünlü duyumcu Vivo'nun Snapdragon 870 işlemciyle güçlendirilmiş bir tablet piyasaya süreceğini belirtti. Fakat aynı modelden mi bahsediyor bilmiyoruz.

Vivo, Snapdragon 870 işlemcili bir tablet çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Vivo Pad markası tescil edilmişti

Vivo, Haziran ayında "Vivo Pad" ticari markasını tescil ettirmişti. Yani cihaz bu isimle gelebilir. Ayrıca Snapdragon 870 ile donatılacak olmasını kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılanacaktır. Zira yonga seti oldukça yüksek bir performansa sahip ve aynı zamanda aşırı ısınma sorunu da yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim