Anlık Bildirim

Xiaomi, giyilebilir cihaz satışlarında 100 milyonu aştı

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, giyilebilir cihaz satışlarında inanılmaz rakamlara ulaşmış durumda. Şirket bugünlerde 100 milyondan fazla giyilebilir ürün satışını kutluyor.

Xiaomi, giyilebilir cihaz satışlarında 100 milyonu aştı Tam Boyutta Gör

azar araştırma şirketi IDC'nin (International Data Corporation) en son raporuna göre, Xiaomi son 5 yılda satılan 100 milyondan fazla ürünle giyilebilir cihaz satışında etkileyici bir sayıya ulaştı.

Xiaomi çıkışını sürdürecek

Şirketin bu rekor satış rakamında, hiç kuşku yok ki Xiaomi Mi Band akıllı bileklik modellerinin katkısı oldukça yüksek diyebiliriz. Ancak Çinli şirketin giyilebilir teknolojiler pazarında dikkat çeken birçok ürünü mevcut. Son zamanlarda Xiaomi'nin bu pazarı fethedecek yeni ürünler satışa sunduğunu söyleyemek mümkün ve bunlardan biri de kulaklık modelleri.

Xiaomi, giyilebilir cihaz satışlarında 100 milyonu aştı Tam Boyutta Gör

Xiaomi, Avrupa'da yeni Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 modelini 79 euro fiyatla satışa sunmuştu. Bu rakam, Apple ve Huawei gibi rakiplerinin ürünlerine göre oldukça düşük. Önümüzdeki dönemde de Mi Band 5'in piyasaya sürülmesiyle birlikte, Xiaomi'nin bu satış rakamlarını daha da yukarılara çekeceğine kesin gözüyle bakıldığını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim